Produkty vybíráme automaticky podle recenzí uživatelů, zájmu o produkt a prodejů.
GRIZLY Mléčná čokoláda 32% 500 g
98 %
GRIZLY Mléčná čokoláda 32% 500 g
Vlastnosti a výhody: Mléčnou čokoládu s 32% obsahem kakaa ve formě peciček využijete obzvláště pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Má bod tání...
159 Kč
Doprava 59 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z Grizly.
Seřadit:
Doporučené nabídky (1)
Skladem • 1 varianta59 Kč97 % • 40 120 recenzíShop roku '23 - VítězDalší informace
GRIZLY Mléčná čokoláda 32% 500 g
Vlastnosti a výhody: Mléčnou čokoládu s 32% obsahem kakaa ve formě peciček využijete obzvláště pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Má bod tání...
Vlastnosti a výhody: Mléčnou čokoládu s 32% obsahem kakaa ve formě peciček využijete obzvláště pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Má bod tání mezi 31 a 35 stupni. Kakao v čokoládě se získává z kakaovníku, rostliny bohaté na minerální látky a antioxidanty. Další pro nás prospěšné látky obsažené v kakau, s podobnými vlastnostmi jako mají antioxidanty, jsou flavanoly a polyfenoly. Právě díky již zmiňovaným flavanolům pozvedává náladu. V rozumné míře se tedy může považovat i mléčná čokoláda za zdravý pamlsek.
Použití: V oblasti pečení nemohou pecičky z mléčné čokolády nikdy chybět v chocolate chip cookies. Jsou skvělé do těsta i na dozdobení palačinek a lívanců. Výborně chutnají v muffinech, nezklamou při přípravě fondue a využijeme je na čokoládové polevy všeho druhu. Malou hrst můžete přidat do ranní kaše, kde se lahodně roztečou nebo muesli. Nemluvě o tom, že jejich jemnou sladkou chuť oceníte, když si pecičky dopřejete jen tak samotné nebo v oříškovo-ovocné směsi.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Čokoláda se dobře rozpouští, poměrně rychle tuhne, ale stihnete ji pohodlně natřít/rozetřít. je dobrá i samotná i na dozdobení kaší, pudinku a pod. V chuti není cítit cukr, ale chutná čokoláda.