Francois Pralus Mélissa Milk Criollo 45% 3 kg
Nejlevnější nabídky (1)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
- výborná chuť
Doporučila bych každý kus zvlášť zabalit , ale rozhodně to není nevýhoda produktu :)
Parametry produktu
Popis produktu
Obří 3 kg čokoláda Francois Pralus Mélissa Criollo 45%
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda připravená z vysoce aromatických kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo pěstovaného v Indonésii. Účastníci našich degustací ji často označují za nejlepší mléčnou čokoládu, kterou kdy ochutnali. Toto 3kg gastro balení - kuvertura - obsahuje 3 obří 1kg čokolády, ideální pro přípravu kulinářských lahůdek ve vaší profesionální kuchyni.
Toto výhodné 3 kg balení obsahuje 3 obří 1 kg čokolády.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars – organic“
- bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Milk Chocolate Bean-To-Bar“
- 3 hvězdy, World Chocolate Awards 2014, kategorie „Milk Chocolate or Milk Chocolate with Vanilla“
- zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars“
Velké balení čokolády Mélissa můžete využít mj. na přípravu lahodné horké čokolády.
- Složení: 45% kakao, sušené mléko, cukr, čisté kakaové máslo, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a lepku.
- Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
- Hmotnost a velikost: 3 tabulky 1 kg, 22,3 × 17,4 × 2 cm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus
Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.
International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.
World Chocolate Awards je mezinárodní soutěž, která hodnotí výhradně mléčné a bílé čokolády. Koná se každé 4 roky a vydává luxusního tištěného průvodce, v němž zveřejňuje výsledky klání.
Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2449
Energie v kcal 589
Tuky v g 43 z toho nasycené tuky v g 27
Sacharidy v g 38 z toho cukry v g 27
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g 0,17
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
- výborná chuť
Doporučila bych každý kus zvlášť zabalit , ale rozhodně to není nevýhoda produktu :)