Miničokoládky Francois Pralus Madagaskar Criollo 75% – 1kg balení 200 ks 75% plantážní miničokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná, aromatická čokoláda s ovocnými a květinovými tóny s náznakem mátového aroma a svěží kyselostí v závěru. Čokoláda je v kvalitě. Ve výhodném 1 kg balení.
Francois Pralus si Madagaskarské kakao oblíbil natolik, že si založil vlastní kakaovou plantáž na ostrůvku Nosy Be na severu Madagaskaru.
Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 1000 g ± 75 g, kartonová krabice, obsahující 185-215 ks miničokoládek: 5 g, 34×34×5 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus
Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2427
Energie v kcal 585
Tuky v g 44 z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 33 z toho cukry v g 26
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g 0,01
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.