Čokoláda Francois Pralus La Javanaise Criollo Forastero 75%
Tato 75% čokoláda má vskutku unikátní chuťový profil. Tóny červeného ovoce se mísí s jemným nádechem kouře. Jakoby se ze zemitého, téměř dřevitého pozadí hlásil o slovo čaj Lapsang Souchong. Tato čokoláda je velmi chuťově barevná a pestrá. Pro její přípravu použil Francois Pralus vybranou směs kakaových bobů odrůd Forastero a Criollo pěstovaných v Indonésii a Ghaně.
Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus
Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2427
Energie v kcal 585
Tuky v g 44 z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 33 z toho cukry v g 26
Vláknina v g 11
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.