Minikávoláda Francois Pralus Carré de Café Noir
Všichni si umíme představit tabulku čokolády. Všichni si umíme představit dokonce i tabulku čokolády s kávovou příchutí. Ale co...
Minikávoláda Francois Pralus Carré de Café Noir
Všichni si umíme představit tabulku čokolády. Všichni si umíme představit dokonce i tabulku čokolády s kávovou příchutí. Ale co...
Všichni si umíme představit tabulku čokolády. Všichni si umíme představit dokonce i tabulku čokolády s kávovou příchutí. Ale co takhle tabulka kávy? Co takhle kávoláda? Tato „čokoláda bez čokolády“ se může stát vaším šálkem kávy, který nikdy nerozlijete. Nebo si nyní díky spolupráci čokolatiéra Francoise Praluse a francouzské gastronomické hvězdy Vincenta Ferniota můžete dopřát kousek kávy ke svému oblíbenému doušku kávy. Anebo klidně třeba k latté :-).
Při výrobě této novinky Francois Pralus použil vysoce kvalitní kávu druhu Arabica pěstovanou v Brazílii. Při pražení postupoval stejně, jako to dělává s kakaovými boby, přidal trochu kakaového másla (aby bylo možno vyrobit tabulky), cukru a – voilà – můžete se zakousnout do své kávy.
Tuto kávoládu pro Vás máme v různě velkých baleních: 50 g – 10 ks kávolád 200 g – 40 ks minikávolád 500 g – 100 ks minikávolád 1 kg – 200 ks minikávolád 3 kg – 3 obří 1kg kávolády
Složení: káva - 100% arabica, čisté kakaové máslo, cukr, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Obsah kofeinu: 426 mg / 100 g, tj. 21,3 mg v této 5g minikávoládě
Pro srovnání: jedno malé espresso (ristretto) obsahuje u odrůdy Arabica nejčastěji 40 mg kofeinu. Takže 2 minikávolády jsou ekvivalentem jednoho espressa.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 5 g, 34 × 34 × 5 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus
Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2184
Energie v kcal 527
Tuky v g 35,2 z toho nasycené tuky v g 20,3
Sacharidy v g 35,5 z toho cukry v g 30,5
Bílkoviny v g 7,1
Sůl v g 0,02
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.