100% kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 53% kakaového másla.
Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní...
100% kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 53% kakaového másla.
Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní...
100% kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 53% kakaového másla.
Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů.
Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů.
POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.
Balení: 500 g dóza
Země původu: Ekvádor
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 2410 kJ (586 kcal) tuky 52,41 g z toho: nasycené mastné kyseliny 31,11 g sacharidy 1,3 g z toho: cukry
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.