Pravá belgická čokoláda Callebaut na přípravu čokoládové fontány s obsahem 57,6% kakaového prášku vděčí za svou jemnou a hladkou chuť právě skutečnému obsahu kakaového másla a...
Pravá belgická čokoláda Callebaut na přípravu čokoládové fontány s obsahem 57,6% kakaového prášku vděčí za svou jemnou a hladkou chuť právě skutečnému obsahu kakaového másla a...
Pravá belgická čokoláda Callebaut na přípravu čokoládové fontány s obsahem 57,6% kakaového prášku vděčí za svou jemnou a hladkou chuť právě skutečnému obsahu kakaového másla a kakaového prášku.
Tipy na přípravu fontány:
Čokoláda je ve formě čokoládových peciček, které obsahuji větší procento kakaového másla než běžná tmavá čokoláda. Z toho důvodu není nutné přidávat další suroviny pro získání ideální chuti i textury čokolády.
Pokud chceme docílit jemnější chuti fontánové čokolády, pak doporučujeme přidat malé množství 33% smetany.
Čokoládové pecičky sypeme přímo do samotné fontány bez předchodích úprav. Pokud nemáte s fontánou předchozí zkušenost nebo dostatek času, pak je možné část čokolády roztopit předem na vodní lázni.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.