Produkty vybíráme automaticky podle recenzí uživatelů, zájmu o produkt a prodejů.
Callebau 811 belgická čokoláda 54,5% 1 kg
98 %
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 1 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut,...
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 1 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut,...
Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 1 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Cukrovinky: pro střední polévání, tvarování středních dutých figurek (15-30 cm), formování pralinek, formování malých dutých figurek (5-15 cm), míchání, dekorativní zdobení, nastříkání (airbrush), ochucování. Ideální pro produkty, jako jsou karamelky, polevy na ořechy, čokoládové pasty, krémové a máslové náplně, ganache, čokoládové plátky, truffle.
Koláče a dezerty: k dochucení. Ideální pro produkty, jako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazury, čokoládová láva / fondán, pěna, omáčky, piškoty a koláče.
Pekařské výrobky: k polévání a nanášení cukrové polevy. Ideální pro výrobky jako chléb a briošky, sušenky, muffiny, pekařský krém (krémový koláč, dánské pečivo a koláče).
Zmrzliny a sorbety: k dochucení. Ideální pro výrobky, jako je americká zmrzlina, tradiční italská zmrzlina, italská zmrzlina a sorbety.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Výborná čokoláda na pečení, zdobení i uzobávání. Dá se použít např. na fondue, kde se krásně rozpoští. Zapékám ji i do různých těst, kde naopak pecičky drží svůj tvar. Pro milovníky čokolád s vysokým podílem kakaa může být málo výrazná a hořká. Proto budu zkoušet i čokoládu 70,5% od stejného výrobce.